Samengaan Delta Wisse

Een betrokken partij

DWT Groep is het samengaan van Delta Techniek en Wisse Techniek. Twee installatiebedrijven die hun sporen verdiend hebben en waarvan de specialismen elkaar zo goed aanvulden, dat dit resulteerde in het huidige DWT. Een nieuwe naam met een rijke historie en een heldere focus op de toekomst.

Delta Techniek
Delta Techniek is sinds haar oprichting in 1978 uitgegroeid tot een volwaardig installatiebedrijf. Naast installaties biedt Delta Techniek optimaal comfort, een langdurige bedrijfszekerheid én het juiste advies.

Vanaf het eerste ontwerp tot en met de vakkundige uitvoering blijven onze specialisten met u communiceren. Op die manier bent u vanaf het eerste moment tot en met de praktische uitvoering verzekerd van een optimale installatie die aansluit bij uw wensen of de wensen van uw opdrachtgever.

De up-to-date kennis en de jarenlange ervaring van Delta Techniek in haar vakgebied bieden een totaalpakket waarin alles goed op elkaar is afgestemd. U kunt daarom altijd rekenen op het juiste technische systeem voor optimaal comfort en bedrijfszekerheid. Onze hoge mate van service is belangrijk voor ons zodat u optimaal kunt blijven genieten. Delta Techniek hecht niet voor niets grote waarde aan de warme relatie met haar opdrachtgevers.

Delta Techniek biedt voor zowel particulier als zakelijk een passende oplossing voor installatievraagstukken. In goed overleg met u als opdrachtgever en met oog voor het milieu en energieverbruik worden opdrachten goed uitgevoerd. Een gemotiveerd en zeer betrokken team van vakkundige medewerkers staan voor u klaar. Delta Techniek heeft bovendien alles in huis om uw opdracht compleet van A tot Z in eigen beheer uit te voeren.

Wisse Techniek

Als loodgietersbedrijf begonnen en inmiddels uitgegroeid tot Totaalinstallateur. In 1953, vlak na de watersnoodramp, startte Rinus Wisse een bedrijf dat loodgieterswerkzaamheden uitvoerde. De omvangrijke herstelwerkzaamheden na de watersnood, gevolgd door de komst van aardgas, zorgde in die tijd voor een grote vraag naar Loodgieters.

Vanuit het loodgietersbedrijf werd begin jaren zeventig ook elektra toegevoegd aan het dienstenpakket. Tot aan de jaren 80 werkte Wisse vanuit Kortgene. Omdat uitbreiding niet mogelijk was en het bedrijf dringend behoefte had aan meer ruimte, betrok Wisse het huidige pand aan de Verrijn Stuartweg in Goes.

In de jaren 90 werd het dienstenpakket aangevuld met verwarmingsinstallaties en airconditioning, later gevolgd door installatie van datanetwerken en telecomvoorzieningen. Het bedrijf groeide verder en richtte zich ook op grote nieuwbouwprojecten in de regio. In 2005 werd het pand opnieuw te klein. Wisse besloot toen het naastgelegen gebouw erbij te betrekken. Een stap die letterlijk en figuurlijk ruimte bood en biedt voor verdere groei.

Wisse Techniek verzorgt alles op het gebied van installatietechniek voor diverse markten waaronder de utiliteitsmarkt, de woningbouw en recreatiesector.

Door deze diversiteit in disciplines en diensten mogen wij ons ‘De Totaalinstallateur’ van Zuidwest Nederland noemen. Lokaal genoeg voor een optimale bereikbaarheid, compact genoeg voor daadkracht en slim genoeg om de voordelen van samenwerking te onderkennen.

Een samenwerking op maat

Ons team staat voor u klaar om u te helpen naar de juiste oplossing voor uw maatwerk vraagstuk

Lydia Nouwen

Directiesecretaresse

Bel of mail mij voor een vrijblijvend gesprek

088 777 51 00
info@dwtg.nl