Beveiligingsinstallaties

Altijd een veilige omgeving

DWT Groep biedt brand-en inbraakpreventie beveiligingssystemen op basis van een uitgebreid en passend advies. Het gaat bij ons naast het leveren van het juiste product, vooral om het gevoel dat hierbij hoort: ‘veiligheid’.

Beveiligingssystemen signaleren ongewenste personen en/of calamiteiten. Om uw bedrijfsproces optimaal te waarborgen, is alleen het signaleren soms niet genoeg. Daarom bieden wij ook andere beveiligingsmogelijkheden, zoals het registreren van ongewenst bezoek door het inbraaksignaleringssysteem, camerasysteem of toegangscontrolesysteem. Ook bij brandmeldinstallaties is het een samenstel van aan elkaar aangepaste apparatuur, leidingen en toebehoren. Deze zijn nodig voor het ontdekken van brand, het melden van brand en het geven van stuursignalen voor andere installaties. Veel hangt af van de tijd die er is om bij brand actie te ondernemen. Een goed functionerende brandmeldinstallatie is van levensbelang. Het ontwerpen, installeren en onderhouden van die installaties is exclusief voorbehouden aan een erkend branddetectiebedrijf zoals DWT Groep.

DWT Groep beschikt over alle noodzakelijke certificaten en heeft haar eigen deskundigen in dienst. Bovendien staat onze servicedienst – indien gewenst – 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking.

Een samenwerking op maat

Ons team staat voor u klaar om u te helpen naar de juiste oplossing voor uw maatwerk vraagstuk

Sabine van Duuren

Directiesecretaresse

Bel of mail mij voor een vrijblijvend gesprek

088 777 51 00
info@dwtg.nl