Het nieuwe normaal

Veilig werken op kantoor en in openbare ruimten

DWT Groep biedt oplossingen om veilig te kunnen werken

Ineens is er het 'nieuwe normaal'. Een samenleving waarin nieuwe regels gelden met betrekking tot hygiëne, afstand houden en luchtkwaliteit. Het nieuwe normaal is de nieuwe werkelijkheid. Gelukkig is met eenvoudige aanpassingen uw bedrijf of organisatie snel aan die werkelijkheid te voldoen, door de besmettingsbronnen aan te pakken en voor voldoende ventilatie te zorgen.

Eén pakket waarmee u potentiele besmettingsbronnen elimineert

Tijdens de QuickScan van DWT maken wij u hiervan bewust en tonen u de nodige voorbeelden aan in uw gebouw, werk of leef omgeving. DWT biedt een pakket aan waarbij u verdere maatregelen kunt nemen om uw directe omgeving “nog” veiliger te maken door dergelijke besmettingsbronnen te elimineren.

Hoe werkt het?

 Quickscan aanvragen?

Ventilatie en luchtkwaliteit

Luchtverversing is belangrijk voor onze luchtkwaliteit en zorgt ervoor dat we optimaal presteren. Ventilatiesystemen dienen hiervoor geschikt te zijn en ervoor te zorgen dat er verse buitenlucht wordt toegevoegd. Verse buitenlucht die uiteraard goed gefilterd en behandeld wordt om het klimaat in een gebouw goed te beheersen en comfortabel te maken. DWT controleert in haar QuickScan concept uw ventilatie systemen en informeert en adviseert u over uw technische installatie en het gebruik ervan.

Lees meer

Veilig sanitair

Binnen het 'No Touch' concept van DWT Groep, adviseren wij u graag over de mogelijkheden om in bestaande sanitaire ruimten, de toestellen dermate aan te passen dat het gebruik zonder aanraking bediend kan worden.

Lees meer

'No Touch' oplossingen

Virussen worden enerzijds overgedragen via luchtstromingen maar anderzijds veel meer via allerhande voorwerpen die wij dagelijks aanraken. Deurklinken, lichtschakelaars, sanitaire kranen of drukplaten zijn enkele voorbeelden hiervan. Het “No-Touch” concept van DWT biedt hiervoor oplossingen en voorkomt het overdragen van besmettingen doordat we niets meer aanraken.

Lees meer

Een samenwerking op maat

Ons team staat voor u klaar om u te helpen naar de juiste oplossing voor uw maatwerk vraagstuk

Chris Zuidweg

Technisch specialist

Bel of mail mij voor een vrijblijvend gesprek

088-7775100
klp@dwtg.nl