Innovatie

Duurzaam denken zit in ons DNA

Een schone, leefbare wereld is iets waar wij ons graag voor inzetten. Dat zit in ons. Wij vertellen u dan ook met trots dat DWT Groep daar met behulp van technische ontwikkelingen steeds beter aan bijdraagt. Stukje bij beetje komen we steeds dichterbij.

Bij de uitvoering van ieder project houden wij rekening met duurzaamheid. De huidige ontwikkelingen rondom dit thema volgen wij op de voet.

Daardoor kunnen wij u moderne technieken op het gebied van duurzaamheid aanbieden. Natuurlijk letten we er nadrukkelijk op dat we enkel betrouwbare technieken inzetten die specifiek voor uw situatie meerwaarde bieden.

Smart building technology
Een gebouw dat zelf aangeeft wat het nodig heeft; het klinkt futuristisch. In werkelijkheid is dit toekomstbeeld dichterbij dan u misschien zou denken. Zogenaamde smart buildings brengen enorme voordelen met zich mee voor de gebruikers en beheerders van kantoorpanden.

Sensoren en smart devices zijn belangrijke onderdelen van een smart building. Hiermee kunnen organisaties een schat aan data verzamelen. Zien hoeveel mensen op een bepaald moment gebruik maken van het kantoor, welke werkplekken het meeste gebruikt worden en wat de piekmomenten zijn voor wat betreft stroomverbruik: het is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden.

Smart buildings kunnen forse winst opleveren op het gebied van efficiëntie en kostenbesparing. Wij kunnen u begeleiden om zowel bestaand vastgoed als nieuw vastgoed te voorzien van deze technologie.

Inzicht in uw energieverbruik
Met een scherp oog kijken wij naar het energieverbruik en de onderhoudskosten van uw installaties. Metingen van uw energieverbruik kunnen wij tevens automatiseren. Zo is onze duurzame werkwijze uiteindelijk niet alleen van belang voor een schonere wereld, maar
ook voor uw portemonnee.

Een samenwerking op maat

Ons team staat voor u klaar om u te helpen naar de juiste oplossing voor uw maatwerk vraagstuk

Sabine van Duuren

Directiesecretaresse

Bel of mail mij voor een vrijblijvend gesprek

088 777 51 00
info@dwtg.nl