Lean partner

DWT Groep denkt met u mee

Wij werpen een frisse blik! Heeft u soms een partner nodig om mee te sparren over het bouwproces? Wij denken graag met u mee, op ieder vlak. Door een optimale samenwerking verkorten we de doorlooptijd en reduceren we de faalkosten.

Ontwikkelende installateur
Installaties zijn in de huidige projecten - vanwege energie en comfort - een onmisbaar onderdeel van bouwen geworden. Niet voor niets denken wij graag vanaf de eerste schets mee in de ontwikkeling van een nieuw project.

Partner in Lean bouwen
Wij hebben al veel ervaring opgedaan met Lean bouwen in combinatie met BIM. Dit is een vorm van bouwen waarbij je écht efficiënt te werk gaat. Door in dit proces samen te werken met alle partijen die aan het proces meewerken, worden er kosten bespaard en veel faalkosten voorkomen.

Ook kan een project in verschillende fases opgedeeld worden, zodat de eerste investering minder zwaar valt. Wij werken graag met andere bedrijven samen op dit gebied en zoeken altijd geschikte partners om met ons samen in projecten te stappen. Een soepel proces gegarandeerd.

Een samenwerking op maat

Ons team staat voor u klaar om u te helpen naar de juiste oplossing voor uw maatwerk vraagstuk

Sabine van Duuren

Directiesecretaresse

Bel of mail mij voor een vrijblijvend gesprek

088 777 51 00
info@dwtg.nl