Engineering

Wij visualiseren uw wensen

Samen met onze tekenaars visualiseren wij uw wensen. Alles wat u met uw bedrijf wil en kan bereiken, zetten wij op papier. Met behulp van specialistische computerprogramma’s werken we de ontwerp- en montagetekeningen vervolgens uit.

De start van een project begint bij ons op de engineeringsafdeling. De organisatie of de klantwens staat bij het ontwerpen van de installaties in het middelpunt. Wij hanteren hiervoor vier pijlers: infrastructuur, veiligheid, klimaat en energie (duurzaamheid).

Een team van tekenaars
Op onze eigen teken- en ontwerpafdeling zit een team van specialisten die met elkaar, met behulp van specialistische computerprogramma’s, de ontwerp- en montagetekeningen uitwerken. Alle tekeningen worden met behulp van Stabicad 8, Revit en Autocad zowel in 2D als in 3D vervaardigd.

“Door alles in één programma uit te tekenen, schakelen we extra partijen in de bouwkolom uit. Zo heeft u maar één aanspreekpunt voor de techniek.”

BIM Methode
Een nieuwe ontwikkeling die wij hebben geïmplementeerd op deze afdeling is het tekenen met de BIM methode. BIM staat voor Bouw Informatie Model. Dit is een werkmethode waarbij een virtueel prototype van uw toekomstig pand wordt gemaakt.

Het voordeel is dat - nadat alle informatie eenmalig is ingevoerd - het meerdere malen kan worden gebruikt en op te vragen is. Door alle partners in het bouwproces. Het model is een virtueel
prototype dat alle relevante informatie bevat voor het project, zowel voor het bouwen als het installeren. Ideaal!

Een samenwerking op maat

Ons team staat voor u klaar om u te helpen naar de juiste oplossing voor uw maatwerk vraagstuk

Sabine van Duuren

Directiesecretaresse

Bel of mail mij voor een vrijblijvend gesprek

088 777 51 00
info@dwtg.nl