BREEAM certificering

Het voordeel van één aanspreekpunt

Benieuwd wat BREEAM precies inhoudt? Door certificering met BREEAM-NL krijgt u inzicht in de werkelijke prestatie van uw project op duurzaamheid.

Wat is BREEAM?
BREEAM staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology en is dus oorspronkelijk een internationale methodiek om de duurzaamheidsprestaties van een gebouw te beoordelen.

De DGBC, Dutch Green Building Council, heeft deze methode geadopteerd en aangepast aan de Nederlandse situatie, wat resulteerde in BREEAM-NL. Zo heeft de methodiek zowel internationaal betekenis, als dat het
nationaal toe te passen is.

Daarbij wordt getracht om tot harmonisatie met andere keurmerken te komen, zodat er één enkele standaard ontstaat. Wettelijk verplichte keurmerken en labels, zoals het energielabel en de EPG zijn al volledig geïntegreerd in BREEAM-NL.

Verdere harmonisatie met bijvoorbeeld NEN-normen moet nog worden meegenomen. De certificering wordt uitgedrukt in maximaal vijf sterren: pass, good, very good, excellent en outstanding.

Het voordeel van één aanspreekpunt
Het voordeel van DWT Groep is dat wij de combinatie kunnen maken tussen de elektrotechnische, werktuigbouwkundige, sanitaire en PV installaties. Als totaalinstallateur kunnen we snel aangeven welke maatregelen doeltreffend zijn.

Ook weten we precies hoe we de maatregelen met elkaar kunnen verbinden door middel van KNX. Hiervoor zijn wij ook een gecertificeerd bedrijf.

Een samenwerking op maat

Ons team staat voor u klaar om u te helpen naar de juiste oplossing voor uw maatwerk vraagstuk

Hannie Breeman

Administratief Medewerkster Frontoffice

Bel of mail mij voor een vrijblijvend gesprek

088 777 51 00
frontoffice@dwtg.nl