(BIM) Bouwteam

Van begin tot eind

Wij staan voor u klaar, van A tot Z. Dat is onze kracht. Vanaf het begin participeren wij in de voorbereidende studiegroep en stellen we onze jarenlange ervaring en vakbekwame mensen ter beschikking aan het bouwteam.

DWT Groep realiseert veel projecten in een bouwteam. In alle fasen van het project blijven wij een betrokken partner. In een zeer pril stadium van uw project neemt DWT Groep deel aan de studiegroep.

Samen met u wordt de technische uitvoering, de budgetcontrole en de werkplanning gecoördineerd. De voortdurende bijsturing van het project en de synergie met de overige bouwteamleden (ontwikkelaars, adviseurs, architecten en aannemers) staan garant voor een optimale voorbereiding.

U wint tijd
Omdat DWT Groep in een eerder stadium aan tafel komt, denken wij al in de ontwerpfase mee over een efficiënte uitvoering van uw project. Uiteraard betrekken we hierin alle waardevolle kennis en ervaring uit eerdere projecten. Zo wint u waardevolle tijd.

U wint geld
U vermijdt lange aanbestedingen. Dus géén budgetoverschrijving, planningsconflicten en moeizame contractonderhandelingen in deze fase. Alle knelpunten worden besproken in de studiefase, zodat u tijdens de uitvoering voor veel minder verrassingen komt te staan. En zo geld bespaart.

U wint aan kwaliteit
Binnen de studiegroep bespreekt DWT Groep vooraf mogelijke problemen in de uitvoering. Door deze aan de basis aan te pakken met kwalitatief hoogstaande oplossingen bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Een samenwerking op maat

Ons team staat voor u klaar om u te helpen naar de juiste oplossing voor uw maatwerk vraagstuk

Sabine van Duuren

Coördinator Frontoffice

Bel of mail mij voor een vrijblijvend gesprek

088 777 51 00
frontoffice@dwtg.nl