Geachte relatie,

Om de veiligheid van onze medewerkers en de continuïteit van onze afspraken te waarborgen in deze corona pandemie, heeft DWT Groep de volgende maatregelen genomen:

  • Tot tenminste 6 april worden externe contacten tot het minimum beperkt. Voor noodzakelijke afspraken maken we graag gebruik van telefonisch of skype contact.
  • Wij stimuleren en faciliteren voor onze medewerkers het thuiswerken. Daarbij werken we in shiften. Er zal een minimale, maar volledig operationele bezetting aanwezig zijn op kantoor.
  • Op onze kantoren ontvangen wij momenteel geen bezoekers.
  • Wij hanteren de geadviseerde verhoogde hygiëne maatregelen.
  • Medewerkers met verkoudheid of griepklachten blijven thuis. Dit geldt ook wanneer ze contact hebben gehad met een besmette patiënt of in het risicogebied zijn geweest.
  • De bouwplaatsen worden dagelijks gecontroleerd op de hygiëne en werkomstandigheden voor onze medewerkers. Mochten deze onveilig blijken, dan zullen wij het werk staken.
  • Bij klantcontacten op locatie verifiëren medewerkers vooraf of u of eventuele gezinsleden gezondheidsklachten hebben (verkouden, hoesten, koorts enz.) om te bepalen of de afspraak of werkzaamheden op de locatie door kan gaan. Wij zijn daarbij extra zorgvuldig met risicogroepen. Staat er met u al een afspraak gepland? Wij nemen dan vooraf contact met u op om te vragen of er gezondheidsklachten zijn, risicovol gebied is bezocht of men behoort tot een risicogroep.


Wij volgen de adviezen van het RIVM continu en zullen ons beleid aanpassen zodra hier aanleiding voor is.

Wij zullen ons tot het uiterste inspannen om, ondanks deze bijzondere omstandigheden, u de dienstverlening blijven bieden zoals u dat van ons gewend bent. Voor vragen kunt u bij ons terecht via ons algemene telefoonnummer.

Namens de directie van DWT Groep.