DeltaTechniek

Totaalinstallateurs

Delta Techniek is sinds haar oprichting in 1978 uitgegroeid tot een volwaardig installatiebedrijf. Naast installaties biedt Delta Techniek optimaal comfort, een langdurige bedrijfszekerheid én het juiste advies.

Vanaf het eerste ontwerp tot en met de vakkundige uitvoering blijven onze specialisten met u communiceren. Op die manier bent u vanaf het eerste moment tot en met de praktische uitvoering verzekerd van een optimale installatie die aansluit bij uw wensen of de wensen van uw opdrachtgever.

De up-to-date kennis en de jarenlange ervaring van Delta Techniek in haar vakgebied bieden een totaalpakket waarin alles goed op elkaar is afgestemd. U kunt daarom altijd rekenen op het juiste technische systeem voor optimaal comfort en bedrijfszekerheid. Onze hoge mate van service is belangrijk voor ons zodat u optimaal kunt blijven genieten. Delta Techniek hecht niet voor niets grote waarde aan de warme relatie met haar opdrachtgevers.

Delta Techniek biedt voor zowel particulier als zakelijk een passende oplossing voor installatievraagstukken. In goed overleg met u als opdrachtgever en met oog voor het milieu en energieverbruik worden opdrachten goed uitgevoerd. Een gemotiveerd en zeer betrokken team van vakkundige medewerkers staan voor u klaar. Delta Techniek heeft bovendien alles in huis om uw opdracht compleet van A tot Z in eigen beheer uit te voeren.

Neem contact op

Vestiging Sint Philipsland(kantoor DeltaTechniek)

Handelsweg 2
4675 RC Sint Philipsland

Vestiging Goes(kantoor WisseTechniek)

Verrijn Stuartweg 1-3
4462 GE Goes

  • Professionals KNX
  • Komo Instal
  • Stek
  • NCP erkend
  • VCA

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken?
Neem gerust contact op voor meer informatie.